14
dec.

Verighete Unice by Subtirica Gabriel

Probabil ca nu ne intrebam prea des de ce am ajuns sa ne dorim atat de mult sa purtam verighete la nunta, pana in momentul in care ajungem sa planuim marele eveniment.  Legendele legate de verighete nu sunt foarte cunoscute chiar daca-si gasesc originea in cele mai vechi timpuri si anume, in Egipt. Acestea au fost create de catre primele cupluri care au dorit oficializarea relatiilor lor, oferindu-si unul altuia simbolul dragostei eterne, aratand lumii in acelasi timp ca persoana care il poarta, si-a gasit sufletul pereche.

Cercul reprezinta perfectiunea si eternitatea, fiind cel mai potrivit item pe care un cuplu il poate imparti din momentul uniunii sacre, pana la sfarsitul zilelor.

Verigheta: un mic inel care ascunde o mare traditie

Prin daruirea verighetei, se schimba un dar de dragoste si fidelitate pentru toata viata. De aici si semnificatia bijuteriei, care reprezinta cercul vietii si al uniunii.

Pe langa aceste simboluri, obiceiul de a purta verigheta pe degetul mainii stangi deriva din Antichitate: se crede ca de la acel deget porneste o artera care duce sangele direct la inima si de fapt, idea este aceea de a unii inimile mirilor prin verigheta purtata.

In timp, verighetele au capatat forme si marimi diferite, modernitatea adaugand designului pietre pretioase, inscriptii sau diamante.

Astazi, fiecare cuplu are posibilitatea de a  alege verighetele perfecte, putand comanda un anume design, adaptat la stilul de viata, gust si personalitate. Materialele din care sunt confectionate verighetele sunt numeroase, de la aur galben la platina, costul unei verighete fiind eclipsat de frumusete, simbolistica, dedicatie si dragoste.

Și pentru că artiștii bijuteri au observat tendinta de a purta inelul de logodna alături de verighetă, au decis să creeze o noua linie de inele care să sporească strălucire simbolului suprem al iubirii. Astfel, aceste inele de logodnă cu un design minimalist pot completa in mod ideal bijuteria iubirii eterne, fără a conferi un aspect încărcat.

Verighetele perfecte vor reprezenta emotia iubirii pentru totdeauna sub forma unor accesorii care aduc atat fericire cat si frumusete in vietile cuplurilor.

 

Atelierul Subtirica Gabriel va ofera urmatoarele servicii :

  •  Inele de logodna la comanda;
  • Verighete lucrate manual la comanda;
  • Cercei de dama la comanda;
  • Bratari  la comada;
  • Pandantive la comanda;
  • Inele dama la comanda;
  • Bijuteri contemporane;
  • Butoni personalizati la comanda;
  • Reaparatii bijuterii;